Kall sås. Blanda ingredienserna till såsen och ställ den i kylskåpet. Servera fisken med den kalla såsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta
En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Med den lite syrliga kalla såsen och några kokta potatisar till blir den stekta fisken en riktig festmåltid
Koka grönpepparsåsen i någon minut under omrörning. 2,5 dl valfri fond eller vatten och en halv buljongtärning av kött, kyckling, fisk eller grönsak (beroende på vad såsen serveras till - grönsaksbuljong funkar till allt)
Smaka av grillsåsen med salt, honung, svartpeppar samt några stänk tabasco. Mixa gärna barbequesåsen med en stavmixer så att den blir slät och ej har större klumpar tomater osv
- Jaså, gör du pepparsås till det. Jag hade inte alla ingredienser och det här kanske inte är ett originalrecept på riktig pepparsås, MEN det blev väldigt gott, trotts att jag bara använde mig av vit- och svartpeppar
Låt såsen sjuda 8-10 minuter tills den tjocknat lite. Fräs pepparn i smöret på medelhög värme. Tillsätt grädde, creme fraiche, buljongtärning och tomatpuré