Skala och riv rotfrukterna. Strö över potatismjöl och rör om. Tillsätt grädde, ägg och salt. Rör om väl. Klicka ut biffar i medelvarm stekpanna med lite matfett
Vi älskar grönsaksbiffar här hemma. HÄR. hittar du recept på några av våra favoriter. Det är så gott att servera grönsaksbiffar med sallad, couscous eller som vi gjorde här med friterade potatisklyftor, waldorfsallad och ajvar
Pastasås med bacon & purjolök. 4 port. 2 pkt bacon1 purjolök2 klyftor vitlök3 dl crème fraiche2 dl matlagningsgräddesvartpeppar½ dl riven ostSkär baconet i bitar och stek i stekpanna på rätt hög temp
Morotsbiffar brukar jag göra lite då och då. Jag har ett favoritrecept som jag oftast använder (se här), men denna gång testade jag ett nytt recept från ica
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 5 st Morötter 1 st Gul lök 2 st ägg 1/2 dl Ströbröd 1 msk Potatismjöl salt och peppar smör och olja (till stekning)