Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna, salta och peppra. Lägg i kyckling och vitlök. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. 500 g kycklingbröstfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé 2 vitlöksklyftor Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde ½ tärningar hönsbuljong 1 tsk torkad rosmarin rivet skal och pressad saft av ½ citroner 1 dl svarta oliver ½ krukor färsk persilja 750 g potatis
4 4 kycklingfiléer 1 tsk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 140 g tärnat bacon 1 banan 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl chilisås 4 port ris, gärna basmatiris 1 dl saltade jordnötter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken