Den här goda kycklingrätten i ugn med smak av oregano gjorde jag till kidsen i helgen och båda nästan slickade tallrikarna, främst minstingen som var helt tokig i såsen
Kyckling i krämig, sötsyrlig, ingefärigvitlökshärlig sås. • 1 sats Tandoori kyckling tikka. Tillsätt kyckling tikkan och låt koka in i såsen under kanske 5-10 minuter. Dela på Twitter 1 sats Tandoori kyckling tikka
Tillsätt kycklingen och rör om väl. Täck med lock och låt sen sjudai 15 minuter under omrörning tills kycklingen är genomstekt. 6 kycklingfiléer skurna i kuber om 3 cm
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Blanda crème fraiche, grädde och basilika och klicka över kycklingen. 4 st kycklingfiléer. Skär ett snitt i filéerna och fyll med dem med fetaost (spara lite ost till topping, se bild)
lägg över både kyckling. 3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg. 3-4 kycklingfileér 4 pers
Vi stekte kycklinginnerfiléer med strimlade, soltorkade tomater och lök. Igår åt vi nåt gott. Sedan vände vi ner crème fraîche med soltorkade tomater och fetaost