Forma en köttfärslimpa och lägg i ugnsfast form. Sätt ugnen på 200ºC. Tärna lök och fräs i matfett. Blanda ströbröd, potatismjöl och vatten, låt svälla
Stek på köttfärsen så att den får färg och häll i pastasåsen, vitlöken och sambal oelek. Lägg sedan hälften av köttfärsröran på och sen lägger du på resten av spaghettin och sedan köttfärs röran igen
1. Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk i en bunke. Låt svälla minst 10 minuter. 2. Blanda ner färs, salt, peppar, lökpulver, mejram, persilja och ägg
Järpar i gräddsås. 4port. ½ gul lök700 g blandfärs1 dl ströbröd2 dl gräddesaltpepparsmör till stekningSås3 dl grädde1 msk kalvfond1 tsk fransk ljus senap2 msk japansk sojasaltpeppar Skala och riv löken