Efterrättspaj

Efterrättspaj

  • 13 Recept
Klassisk rabarberpaj

Klassisk rabarberpaj

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 500 gram rabarber , färska 1 msk potatismjöl 1 dl strösocker 1,5 dl havregryn 1,5 dl vetemjöl 125 gram Köp receptet
Bittes äppelpaj

Bittes äppelpaj

Denna äppelpaj är knäckig, seg och vansinnigt god. Receptet kommer från Buffe nr 10, 2008. Ca 6-8 portioner
Blåbärssmulpaj

Blåbärssmulpaj

Skogen kryllar av blåbär. Jag plockade en massa på kort tid och sen blev det en smulpaj. Smulpaj. 175 gram smör
Smulpaj med rabarber

Smulpaj med rabarber

Ett snabbt sätt att fixa gott till fikat - smulpaj. Använd frukt/bär som finns hemma och häll i en pajform
Blåbärspaj med vit choklad

Blåbärspaj med vit choklad

Hej på er ni fina. Nu har jag precis satt mig efter att ha plockat lite här hemma. Inte så mycket, men lite grann
Knäckig äpplepaj

Knäckig äpplepaj

För en pajform. 6 äpplen150 gram smör1 1/2 dl strösocker3 dl havregryn1 1/2 dl mjöl1/2 tsk bakpulver1 / 2 dl ljus sirap2 msk mjölk
Smulpaj med rabarber

Smulpaj med rabarber

Sätt ugnen på 225 grader. Skölj, ansa och skär rabarbern i småbitar. Smörj en rund pajform och lägg i rabarbern
Knäckig blåbärspaj

Knäckig blåbärspaj

Snart är första semesterveckan över och det har varit helt underbart väder. Idag ska det bli riktigt varmt och de kommande dagarna ser också riktigt bra ut
Rabarberpaj med kanel och mandelmassa

Rabarberpaj med kanel och mandelmassa

Idag blev det paj till fikat. Närmare bestämt en rabarberpaj med ett sprött täcke av mandelmassa. Rabarberpaj med kanel och mandelmassa