Yakiniku är ett japanskt sätt att tillaga kött och grönsaker. Det här är en förenklad variant som består av tunnt skivat kött som får gotta till sig i en japansk marinad och sedan stekas hastigt i olja några minuter i en stekpanna eller wok
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Hacka löken till stora bitar och stek den på medelvärme i smör tills den mjuknat. Ös över i en skål. Gnugga champinjonerna rena och skär dem till kvartar
Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Lägg sedan på broccolin. Stuvningen. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Hejsan hoppsan. Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precis tagit ur ugnen och den får övriga familjen njuta av senare ikväll
Det här blir lite favorit i repris. Men Carbonara är ju världens bästa rätt när vardagen kryper på, skolan har börjat, ungarna är hungriga och alla ska iväg åt olika håll
Det finns säkert miljoner recept för hur du ska tillaga den perfekta Pasta Carbonaran. Men detta recept är super enkelt, går snabbt att göra och barnen bara älskar det