Det är ganska intressant att läsa om maträtten stroganoff, för ingen verkar vara helt säker på vilka ingredienser som egentligen ingick i det ursprungliga receptet
Rör ner matlagningsgrädde, passerade tomater och smula ner buljongtärningen. 12 msk tomatpuré. 12½ dl Kelda® matlagningsgrädde. 11 burk krossade tomater. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 förp Apetina® Paneer 2 morötter, grovrivna 1 äpple, grovrivet 1 gul lök, hackad 2 msk tomatpuré 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 1 burk krossade tomater 1 tärning grönsaksbuljong 1 kruka färsk persilja, hackad salt och svartpepparTorka av osten ordentligt och pressa försiktigt ur lite vätska med hushållspapper. Tillsätt tomatpuré och fräs 1-2 min. 1Rör ner osten i tomatsåsen och strö över persilja
Så här gör du Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Så här gör du Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja
Barnen gaddade ihop sig idag och önskade sig en av sina favoriträtter – brinnande kärlek. Det är en klassisk dansk rätt som i sin enklaste form består av potatismos och knaperstekt bacon
Majonäs ska det ju absolut vara i men har sedan sett lite olika varianter, en del tar gräddfil, en del tar creme fraiche och en del tar matlagningsyoghurt
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè