Efterrätt

Efterrätt

Havreflarn

Havreflarn

Sätt ugnen på 200 grader (varmluft 175 grader). Smält fett i en stor kastrull. Ta av från plattan och rör ner resterande ingredienser till en jämn smet

Chokladfondant med hallonspegel

100 g smör. 150 g mörk choklad. 2 ägg. 2 äggulor. 0,5 dl strösocker. 2 msk vetemjöl. smör, till formarna. strösocker, till formarna
Salty caramel bites

Salty caramel bites

Ingredienser Portioner. 25 st Understa lagret 2 1/2 dl salta jordnötter 10 urkärnade, färska dadlar 1 - 2 msk vatten 1 krm vaniljpulver Mellersta lagret 1 1/2 dl osötat jordnötssmör 10 urkärnade, färska dadlar 1/2 dl kokosolja 1 krm salt 1 krm vaniljpulver Översta laget 1/2 dl kokosolja 4 msk kakao 1 tsk honung (eller agavesirap för vegansk) Lägg till i inköpslistan
Kokosblondies med chokladganache

Kokosblondies med chokladganache

225 g smör 3,5 dl strösocker 1,5 dl brunt farinsocker 2 tsk vaniljsocker 3 ägg 2 krm salt 2,5 dl vetemjöl 1,5 dl riven kokos 200 g mörk choklad 1 tsk espressopulver 2 dl vispgrädde riven kokos (till garnering)