Julskinka kvar. Då är det dags att ta fram mitt tidigare recept på purjosoppa med skinka. Ett godare sätt att använda resterna av den nu kanske lite tjatiga julskinkan finns inte
1. Sätt ugnen på det gradantal som brödförpackningen visar. 2. Soppa. Skala och grovhacka lök och vitlök. 3. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs lök, vitlök, chiliflakes och basilika på medelvärme utan att det tar färg
Ur min bok. “Paleo – Naturlig mat & livsstil”. Foto. Peo Quick. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Det är säkert 25 års sedan som vi åt vitkålssoppa med frikadeller så nu kände vi att det var dags och jammi så gott det är, men så är vi ochså älskare av vitkål i alla de former
Det var inte så länge sedan jag bjöd er på fisksoppa, men nu är det faktiskt dags igen. Maken och jag lördagsmyste med den här soppan i helgen, och den var supergod, så det är klart att ni också måste få smaka
Hej på er. I går stod fisk på menyn här hemma och det är tyvärr något vi äter alltför sällan. Jag blir sällan sugen på fisk men när jag väl äter det tycker jag att det är väldigt gott
På sommaren har jag knappt en tanke på att göra soppa alls men nu på hösten och när vintern närmar sig så blir det plötsligt helt naturligt med soppa och jag funderar på olika recept att testa