Kakan ska vara lite ”skvalpig”. Låt sjuda ca 10 min, skaka på kastrullen med jämna mellanrum. Låt sjuda ca 10 min, skaka på kastrullen med jämna mellanrum
SaffransbiscottiI flera år har jag bakat saffransbiscotti till jul. Vi har haft som tradition att släkten firar jul hemma hos oss och vi startar alltid julfirandet med glögg, pepparkakor och safftansbiscotti
Gomorron och jag vill önska er en härlig tredje advent… Jag tänkte tipsa om en klassisk goding här, LCHF snickers… Ett mera hälsosamt alternativ till advent och jul…
Blanda mandelmjöl, kakao, bakpulver och vanilj i en separat skål och vänd till sist ner detta. Basen i kakan är smält choklad (jag använder en variant utan tillsat socker, men det fungerar även fint att köra på en 70%-ig), ägg och mandelmjöl. 1 msk kakao. 1 msk kakao
Mazarinkaka med hallon och gräddeIdag bakade jag en semesterkaka som vi nyss njöt av ute i solen. För några veckor sedan var jag till bästa vännerna och där blev jag bjuden på den här mazarinkakan
75 dl kakao. 75 dl kakao. Smarriga bollar som är betydligt nyttigare än vanliga chokladbollar. Ändå är dom tillräckligt söta för ett godismonster som mig
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då. mandelmjöl, kakao, bakpulver och salt i en annan skål och sikta sedan ner detta i avocadosmeten
Raw Jordnötssmör kaka. Jag använder nästan alltid färska medjool dadlar när jag bakar raw desserter. Dels för att jag älskar smaken och konsistensen men också för att det är ett helt naturligt sötningsmedel
Till nyår så gjorde jag en chokladbollstårta ovanpå en kladdkaka, till barnen. Kladdkaka. Ta den kalla kladdkakan och bygg sedan upp med chokladbollsmeten och täck sedan med kokos
Rör över ner kakao och honung. 2 msk kakao. 2 msk kakao. För tillfället är jag inne i en brownieperiod. Det är ju så gott och jag vill bara experimentera fram nya varianter utav det