600 g benfri fläskkotlett. 600 g benfri fläskkotlett. Hittade ett recept med Kelda Middagspanna, var tvungen å testa då det faktiskt lät smarrigt & det var riktigt gott
Hej på er. Nu tror jag det ska fungera problemfritt här på Kryddburken igen. Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittat billiga fläskkotletter blir detta en supergod middag en vanlig vardag
600 gram välputsad fläskfilé. Putsa filén, skär en skåra längs med filén. Bryn baconet, låt rinna av på hushållspapper och blanda sedan hälften av baconet med ost och tomaterna
800 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 pkt bacon1 rödlök2 vitlöksklyftor2 nävar färsk spenat1,5 dl soltorkade tomatersalt o pepparSås. 800 gr fläskytterfilé eller fläskfilé
Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Lägg så många skivor bacon du vill ha på en skiva med fläskfilé och rulla sedan ihop, sätt en tandpetare vid vecket så att den inte öppnar sig vid stekning
4 port600 g fläskfilé0,5 dl mjöl2 tsk paprikapulver2 - 3 tsk dijonsenapca 100 g lagrad ost1,5 dl portvin1 oxbuljongtärning2 dl gräddesalt och pepparPutsa fläskfilén, skär den i sneda ca 2 cm tjocka skivor, banka ut dem till tunna skivor. 600 g fläskfilé