Jag har gjort en liten remake av min kokosfyllda chokladcookies. Har ni testat dem så vet ni att de är magiskt goda men jag vågar ändå påstå att de här blev snäppet bättre
4 st clementiner. 6 st ägg. 225 g strösocker. 250 g mald sötmandel. 2 tsk bakpulver. Lägg clementinerna i en kastrull med kallt vatten, koka upp och låt dem koka i 2 timmar
Tisdag 1 mars 2016. Drömmar är bara drömmar om man inte gör verklighet av dem. Och vill man göra drömmen sann om en tårta som stillar sötsuget ska man definitivt baka denna drömtårta
Brownie är ett av mina favoritbakverk och något som jag bakar relativt ofta. Det är ju så gott, så det kan vara lite svårt att låta ibland kan jag tycka
Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar