Kebabsåsen från Huskvarna/Jönköping är något speciellt. Många som besöker trakten kommenterar just kebabsåsen att det inte finns något liknande och så god i övriga landet
N. ä. r. j. a. g. n. u. d. å. i. s. k. o. m. e. t. p. l. H. c. b. q. -. R. h. v. ,. y. ". B. Q. 1. f. (. 3. 4. 0. F. x. z. ). ö. 2. ½. A. J. K. D. P. d l
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Blanda såser. några från underrubriken "såser". Välj kalla såser i olika smakriktningar, t. potatiskroketter och 4-5 olika såser t. Kalla såser ( 4 - 5 sorter)