Himmelska grytan Strimla filén, skär baconet i smala bitar och hacka rödlöken smått. Fräs upp filén i smör och lägg den sen på en tallrik Matklubben.nu
Italiensk kycklinggryta Ingredienser Portioner. 4 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 600 g kycklinglårfilé 1 msk olivolja salt och svartpeppar 2 msk finhackad färsk timjan 1 dl balsamvinäger 1 dl vatten 2 msk kycklingfond (eller 1 buljongtärning) 1 tsk strösocker 4 portioner ris (gärna basmati) 1 dl vispgrädde 150 g haricots verts Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Pasta med oxfilé i krämig sås Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering Lindas Goda
Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner 1. Skär fläskfilén i tunna skivor. Strimla bacon. Finhacka löken. Dela champinjonerna i mindre bitar om de är stora www.stowr.se