Lobie bi lahme är en mustig gryta med gröna bönor och kött. Som de allra flesta libanesiska grytor smaksätts tomatsåsen med färsk tomat, koriander, mycket vitlök och sju kryddor
Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar. Köpte en stor hel kyckling som vi ugnsstekte till middag
Denna maträtt snubblade jag över av ett misstag. Jag råkade beställa fel deg av mamma till fetaostrullarna som jag planerade att göra och därför behövde jag ändra planen
Godaste smulpajen. Smulpaj är enkelt att göra. Detta är en riktig smarrig äppelsmulpaj. Jag lägger sirap på äpplena för att få fram en knäckig och lite kladdig smak
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
En helt vanlig tisdagkväll med halv storm utanför fönstret och enkel korvstroganoff till middag. Receptca 600 gram falukorv1 gul lök3 msk tomatpuré2 tsk dijonsenapca 3 dl grädde eller mjölkSalt och pepparSmör att steka iSkär korven i strimlor, hacka löken
För er som missat tävlingen, så är det hög tid att anmäla sig för i morgon dras nämligen vinnaren. Sedan kommer vi till det goda, för dessa cupcakes blev verkligen goda med sina stora smarriga choklad- och mandelmassebitar i och toppad med Leila's Chochlate frosting
Igår var tillbringade jag min dag hos mina föräldrar. Sedan bjöd mina föräldrar oss på helstekt oxfilé, stekt potatis, rödvinssås, getostkräm, kantareller och haricot verts med lök och paprika