Sussies brödbak

Sussies brödbak

  • 14 Recept
Moas nyttiga bröd

Moas nyttiga bröd

1. Sätt ugnen på 175°. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sirap och filmjölk och arbeta snabbt ihop till en lös deg
Nattjästa frallor

Nattjästa frallor

Kväll. 4 dl vatten knappt 37 grader12 g jäst1,5 tsk salt1 msk flytande honung3 dl rågmjöl4,5 dl vetemjölRör ut jästen i vattnet och blanda ner övriga ingredienser
Nattjästa frallor

Nattjästa frallor

Jag gillar att äta nygräddat bröd på morgone, känns lite som en lyxfrukost då och dessa frallor är så otroligt lätta att göra och allt arbete görs kvällen innan, bara att grädda på morgonen
Nattjästa frallor

Nattjästa frallor

2016-02-08 18. 17. 00. Nattjästa frallor. Kategori. bröd. 1/4 pkt jäst5 dl kallt vatten. 1/2 msk salt1/2 dl rapsolja10 dl vetemjöl10 torkade aprikoser, grovhackade2 msk linfrö2 dl grahamsmjöl
Nattjästa frasiga frallor

Nattjästa frasiga frallor

Nybakade frukostfrallor känns alltid lyxigt. Har man inte tid eller ork att sätta igång ett bak på morgonen är nattjästa frallor ett utmärkt alternativ med minimal arbetsinsats
Frallor

Frallor

22 Feb. 13. Twitter. Facebook. Frallor. 0kommentarer. Idag tänkte jag köra en bakardag. Ledig måndag och lite rastlös
Saftigt långpannebröd

Saftigt långpannebröd

Igår kväll bakade jag detta långpannebröd. De blev jättegott och saftig för att jag hade i en riven morot och ett rivet äppel
Dundergoda fluffiga tekakor

Dundergoda fluffiga tekakor

Dessa tekakor blev verkligen fluffiga. Sedan kan man inte påstå att de kanske är nyttiga precis, 200 gr smör
Tekakor

Tekakor

De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Snabba frallor

Snabba frallor

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
Grytbakat helgbröd

Grytbakat helgbröd

Smula jästen i en bunke, tillsätt vattnet och rör tills jästen löser sig. Rör ner mjöl och salt och rör om tills det är väl blandat, det blir en kladdig och lös deg