Kanske en utav de mesta klassiska såser som finns till fisk, ägg- & persiljesås. Oftast till kokt torsk eller kolja, men i min värld funkar det till i princip all fisk
Lillördag och full fart mot helgen igen. Nu kan det ju vara så att du förätit dig på sötsaker under påsken och inte vill se åt en godsak på bra länge, men jag tar risken och bjuder på en efterrätt idag, för ni var några stycken som ville ha receptet på desserten jag serverade på långfredagen
Oxkind är en billig och smakrik styckningsdel som används alltför sällan. Det tar förstås lite tid i grytan, men den som väntar på något gott får ett mört och mjukt kött som faller isär på tallriken-
Favorit i repris. Den godaste äppelkakan jag någonsin smakat tror jag. Äppelkaka i långpanna4 ägg5 dl socker200 gr smör2 dl mjölk6 dl vetemjöl4 tsk bakpulver8 äpplen4 msk socker4 tsk kanelSå här gör du1