Vad säger ni om Minimozzarella, mango, avocado, rödlök, babyspenat, pumpakärnor med mera. Det blev salladen till påskmiddagen och den var så underbart god att jag vill äta den mest varje dag
I lördags blev det oxfilé med den här salladen och jalapeno poppers. Oj så gott. Fabulicious. 1 avocadotomater, gärna i olika färgerett gäng mozzarellabollarcitronsaftolivoljafärska, hackade örter, gärna basilikasalt och pepparBlanda ihop allt utom avocadon och låt stå i rumstemperatur en timme
1SHARESDela på facebookDela på Twitter. Bönsallad med ärtor. Supersallad med bönor och ärtor. Jag vill slå ett slag för ärtor och hoppas för allt i världen att de gamla ärtsorterna som en gång fanns, innan den knallgröna varianten tog över, kommer tillbaka
I det här receptet kan man använda sig av vilka bönor man vill. Mina favoritbönor är borlotti och kidneybönor, men använd alltså just din favorit och har du ingen så prova lite olika varianter av bönor, eller kanske rent av blanda sorter
Värm bönorna om du inte vill ha dem kalla Hacka löken fint Häll olivolja i ett dl-mått, blanda i det kryddgröna, citrussaften och kryddorna Blanda lök och bönor Häll över oljeblandningen och vänd försiktigt runt 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter
Baljväxter är något som många av oss skulle må bra av att äta mer av. Nu när vi närmar oss slutet av januari och matbudgeten kanske börjar sina kan man också motivera sig med den aspekten att det faktiskt är billig mat
Ett bra och gott sätt att få i sig dom viktiga baljväxterna är att gör en vinegrette. Gör en stor mängd när du ändå håller på, så det räcker i några dagar
Våren är här och det betyder att grillsäsongen har börjat. Här kommer receptet på en supergod sallad som passar perfekt till grillat och som är ett bra alternativ till den mer traditionella potatissalladen