Oxsvansgryta
Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 msk druvkärnolja 6 bit(ar) oxsvans , à 10 cm (1,8–2,2 kg) 0 havssalt , grovt 2 st gul lök , hackade 2 st poblanochilifrukter , hackade 2 st morötter , skurna i 5 mm tjocka skivor 3 klyfta(or) vitlök , hackade 0,5 st färsk ingefära , 2 1⁄2 cm, skalad och finhackad 1 st lagerblad 0,5 tsk spiskummin , mald 0,5 tsk mald koriander 1,5 tsk adobosås , (från en burk chipotle i adobo) 5 dl rödvin , torrt 800 gram krossade tomater 5 dl kycklingbuljong 1,25 dl kaffe , bryggt 1 msk worcestersås 1 tsk fisksås 1 msk honung , flytande 1 tsk soja Köp receptet
www.tasteline.com