Bakverk

Bakverk

  • 18 Recept
Mango och kokos paj

Mango och kokos paj

Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Cheesecakefylld sockerkaka

Cheesecakefylld sockerkaka

Sätt ugnen på 175 grader och smörj och mjöla en form. Ställ åt sidan. Cheesecakefyllning. Vispa färskost med florsocker till fyllningen och tillsätt ägget
Tårta med vitt marsipanlock och blomster

Tårta med vitt marsipanlock och blomster

Vit chokladmousse 1. Blötlägg gelatinblad 2. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
Hallonmuffns med dumlesnacks

Hallonmuffns med dumlesnacks

Muffins muffins muffins. )Testade att baka tillsammans med hallon och dumlesnacks, inget som helst fel på den smaken
Snabba glutenfria brödbullar

Snabba glutenfria brödbullar

Snabba glutenfria brödbullar med filmjölk och bakpulver. Så ingen jäsningstid utan bara röra ihop och in i ugnen en sväng
Hallongrottor med kokos

Hallongrottor med kokos

Söta och goda. Ingen har väl missat att jag gillar att baka så igår var jag tvungen att göra en liten deg igen
Krispig Snickerskaka

Krispig Snickerskaka

Första semesterveckan är snart redan över, men vad skönt det är att bara få vara. inga tider att passa, man äter när man är hungrig, sover när man är trött och gör bara sånt som man vill
Camillas lyxiga chokladtårta

Camillas lyxiga chokladtårta

Ni känner väl till bakbloggen My Kitchen Stories. Om ni inte gör det, så måste jag verkligen rekommendera er att kolla in den
Daimdrömmar

Daimdrömmar

16 Januari 2019. Daimdrömmar. Småkakor är ju aldrig fel att bjuda på och jag tycker det är så härligt att kunna duka fram en liten kakbuffé när man ska fika - kakor i olika smaker och konsistenser, en del crunchiga och andra spröda, både chokladiga och fruktiga
Stockholmskakor

Stockholmskakor

150 g rumsvarmt smör. 13/4 dl socker. 11 äggula