Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Sätt ugnen på 175 grader och smörj och mjöla en form. Ställ åt sidan. Cheesecakefyllning. Vispa färskost med florsocker till fyllningen och tillsätt ägget
Vit chokladmousse 1. Blötlägg gelatinblad 2. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
Första semesterveckan är snart redan över, men vad skönt det är att bara få vara. inga tider att passa, man äter när man är hungrig, sover när man är trött och gör bara sånt som man vill
16 Januari 2019. Daimdrömmar. Småkakor är ju aldrig fel att bjuda på och jag tycker det är så härligt att kunna duka fram en liten kakbuffé när man ska fika - kakor i olika smaker och konsistenser, en del crunchiga och andra spröda, både chokladiga och fruktiga