Ostsås Ingredienser 1 krm svartpeppar 1 krm muskotnöt, malen 2 dl riven ost 7 dl standardmjölk 5 msk vetemjöl 75 gram Mat & Bak smör Köp receptet www.tasteline.com
Trattkantarellsås Dela och lägg trattkantarellerna i en stor bunke med vatten. Skölj runt dem och plocka sedan över dem i ett durkslag du satt över en bunke receptfavoriter.se
Äggsås, grundrecept Smält smöret i en tjockbottnad kastrull, tillsätt mjölet och låt det fräsa under omrörning ett ögonblick www.koket.se
Gräddsås (eller brunsås) | Recept från Köket.se Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger www.koket.se
Brunsås – recept - Mitt kök Så här gör du 15 minuter Smält smör på medelvärme, vispa i vetemjöl mittkok.expressen.se
Pepparrotssås Posted in Såser & röror, Svenskt Tagged. Pepparrotssås - enkel buljongsås smaksatt med färsk riven pepparrot och en skvätt vispgrädde för fyllighet matorama