1. Hacka lök och stek den i smör tillsammans med nötfärsen
2. Riv morötterna i ett rivjärn.
3. När färsen fått färg häll på krossade tomater, morötter, buljong och kryddor. Låt puttra ett tag, ju längre desto godare smak.
4. Använd en spiralizer och gör spaghetti av en zucchini (fungerar bra med osthyvel om man ej har en spiralizer)
5. Om du ska äta direkt - koka upp lättsaltat vatten, lägg i zucchinispaghettin och koka i 1-2 min beroende på hur du vill ha konsistensen. Häll av vattnet.
Lägg allt på en tallrik och servera!
Alternativt om du ska göra matlådor:
Koka ej zucchinispaghettin utan lägg den rå i matlådan, lägg på lite salt, låt stå och krama ur, sen häller du över önskad mängd köttfärssås och lägg in i kyl/frys!
byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ. Skala och hacka löken. Fräs grönsakerna i hälften av oljan tillsammans med smulad buljongtärning och kryddorna
Skala och finhacka lök och vitlök. Köttfärssås. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och vitlök tillsammans med färsen så att färsen blir genomstekt
Och dessutom fick kan sin drömtårta, han har önskat sig en Bilxten Mc Queen-tårtaoch det fick han. För att uppfylla Vincents önskan så beställde vi en Blixten-tårta hos Ica Maxi, eftersom jag själv aldrig skulle kunna få till en Blixtentårta, är ju minst sagt opysslig
Spaghetti ochköttfärssås är en klassisk vardagsrätt som tilltalar de flesta, vuxna som barn. Min köttfärs har både champinjoner, selleri och morot, de känns inte av i grytan eftersom de finhackas och får puttra med en stund
Här ska ni få min godaste lasagne, och i och med det även den godaste köttfärssåsen. Steker det som ska stekas, hackar det som ska hackas och så i med allt i grytan
Koka pastan tills den är nästan färdig - den ska tillbringa en stund i ugnen där den blir helt klar. Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsenoch använde i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.