Vegansk schnitzel, klyftpotatis och majonnäs.
Matilda
Matilda

Vegansk schnitzel, klyftpotatis och majonnäs.

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 1/2 dl olja
  • smulade örtkryddor
  • 2 förp vegetariska schnitzlar (à 200 g)
  • olja
  • salt & peppar

Beskrivning

    Receptet är för 4 personer.

    1. Sätt din ugn på 225 grader och gör i ordning dina potatisar i lagom stora klyftor.

    2. Häll på olja i en ugnsfast plåt där potatisarna får plats i ett lager. Se till att alla potatisar är täckta av olja, häll sedan på salt, några nypor örtkryddor och peppar över alltihopa.

    3. Skjuts in i ugnen i ca 30-40 minuter beroende på hur snabb din ugn är.
    Håll ögonen öppna och så fort du ser att din klyftpotatis har en vacker gyllene färg så är det färdigt.

    4. Under tiden steker du schnitzeln i olja med salt och peppar.

    Tillbehör: Servera med majonnäs och en lättare sallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.