1 krm
salt + veganskt smör och ströbröd eller kokosflingor (till formen)
Beskrivning
SÅ HÄR GÖR DU:
1. Sätt ugnen på 175°C
2. Smörj en form och smeta in kanterna med ströbröd (eller kokosflingor). Tycker du att ströbrödet är en ful dekoration kan du istället smörja in formen med kakao. Då blir vegan kladdkakan jämn och fin med bruna kanter.
3. Smält det veganska smöret, och rör ner agavesirapen och vattnet.
4. Blanda i socker, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke. Tillsätt blandningen med margarinet, vattnet, och agavesirapen.
5. Häll smeten i formen och grädda i ugnen i ca 25 min, beroende på hur kladdig eller fast du vill att din veganska kladdkaka ska vara.
1. Sätt på ugnen på 175°. 2. Smörj en form (ca 20cm i diameter) med margarin och bröa den med strödbröd. 3. Mät/väg upp alla torra ingredienser i en bunke
Veganskkladdkaka. Det här receptet är helt fantastiskt gott, så när ICA ville att jag skulle tipsa om lite tips och trix kring vegansk bakning på deras instagram i fredags så var det det första recept jag tänkte på
Tårta För att förbereda tårtan, smält ihop veganskt smör, kokosolja, kakao, choklad, kokossocker, vaniljessens och hett vatten i en en kastrull på låg värme
Veganskkladdkaka. Det här receptet är världens bästa veganska kladdkakerecept. Som kladdkaka ska vara. Ska kladdkakan vara till ett kalas eller fika rekommenderar jag att göra den redan på förmiddagen om den ska fikas på eftermiddagen, så hinner den sätta sig något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.