Servera FlygandeJakobmed det kokta riset och en blandad sallad. FlygandeJakob. Strimla kycklingfiléerna och stek dem på medelvärme i lite olja och smör tills strimlorna har fått fin färg och är klara rakt igenom
Strimla kycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan. Under tiden som kycklingen gratineras i ugnen, tillaga ris och servera till
Strimla kycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan. Under tiden som kycklingen gratineras i ugnen, tillaga ris och servera till
men där är jag inte längre men måste komma tillbaka till det igen – det var så mycket roligare med vardagsmaten för man visste vad man skulle äta varje dag och nya recept i veckan
FlygandeJakob är en riktig klassiker och med färdiggrillad kyckling och färdigkokt ris i en gratäng är det en perfekt rätt på en fredag efter en tröttsam arbetsvecka
Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Lägg det i en smord eldfast form. Skala bananerna. Dela dem först på tvären och sedan på längden, så att det blir fyra bitar av varje
FlygandeJakobmedblomkålsris serverades med syrade grönsaker. Riv eller hacka blomkål grovt stek i smör tills det mjuknat lite och krydda med salt, lägg blomkålen i en ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.