Skär ett snitt i mitten av kycklingfiléerna. Skiva osten i fyra lika stora delar och lägg en skiva på varje filé och vik över kycklingen. Fäst med tandpetare.
Bryn kycklingen snabbt i oljesmord stekpanna. Salta och peppra. Lägg över i ugnsform och tillaga i ugnen i 15-20 minuter på 175 grader.
Smaksätt med salt, peppar och lite soja. Servera med pasta eller ris. 400 gr halloumi. Ta ut formen och lägg i halloumin, sätt in formen i ytterligare 5-10 minuter. 400 gr halloumi
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Blanda samman ingredienserna till marinaden och lägg den tillsammans med kycklingdelarna i dubbla plastpåsar
Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Ugnsstekta kotletter med sambalsås. Så man kan låtsas vara upptagen med matlagningen läääänge men egentligen göra något helt annat typ wordfeuda eller något annat viktigt
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispa ihop de övriga ingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuter i 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen
Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.