Krydda med salt, peppar och timjan. Garnera med färsk timjan och servera direkt ur pannan. Häll tomaterna över pannkakan 5–7 minuter innan den är färdig och lägg hopsnodda ”rosor” av skinka ovanpå. 250 g rökt skinka, tex parmaskinka. Dessutom15 körsbärstomater, ca Salt, efter smak Peppar, efter smak lite torkad timjan 250 g rökt skinka, tex parmaskinka färsk timjan
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
-) Ofta kör jag den lite latare/snabbare varianten med en plåt i ugnen. Med eller utan fläsk är en smaksak, jag föredrar att använda rökt sidfläsk i små tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.