1. Sätt ugnen på 200 grader och börja koka upp pastavattnet. Placera laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och citronpeppra och sätt in i ugnen ca 10 min. Sätt pastan på kokning.
2. Blanda saffran med vitvinsvinäger, vatten och fiskfond i en liten kastrull. Koka upp och låt det sjuda tills hälften har reducerats. Tillsätt grädden och låt såsen sjuda på svag värme.
3. Koka upp vatten till broccolin, dra bort från plattan och lått broccolin ligga i vattnet 5 minuter.
4. Rör ihop såsen med den nykokta pastan och smaka av med salt och peppar. Servera med broccoli och lax.
Pulled Salmon (Fisktacos) blir så saftigt och smakrikt. Pulled salmon, bönröra, limeyoghurt, citronpicklad rödlök, avokadodressing, salsa och jalapenos
De har kommit ut med tre olika rätter och jag fick den indiska varianten med pulled salmon. Pulled salmon wraps4 port500 g laxfilé utan skinn1 påse Santa Maria Ginger & Chili Spices1 msk smör0,5 dl vatten1 paket Santa Maria Chapati Bread1 påse färsk bladspenat1 burk Santa Maria Lemon Chutney1 dl matlagningsyoghurt1
We love saffron in everything, especially during Christmas. A sweet, juicy and fresh cake with the taste of saffron and orange, and the crunchy, nutty Tosca on top is just amazing
After some great weeks at the Buffé magazine my classmate made non-vegan saffron biskvier (could not find the name of it in other language then swedish) that I just had to try
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.