Stick eller gör små snitt i korven på några ställen.
Hetta upp en stekpanna med smör och stek korven några minuter per sida så att den blir genomstekt.
Gör gurksalladen. Mät upp yoghurt, majonnäs, gurkmix, senap och salt. Blanda. Smaka av.
Måtten är inte så noga, det går bra att gå på känsla och sedan smaka av och eventuellt justera.
Strimla salladen och skär gurkan i mindre bitar.
Lägg tunnbrödet på en tallrik. Bred på gurksalladen.
Strö över sallad och gurka. Lägg på korven. Rulla ihop.
1 st tjock grillkorv 1 st rektangulärt tunnbröd 1 st salladsblad ca 50 g gurka. 1 st tjock grillkorv. 1 st tjock grillkorv 1 st rektangulärt tunnbröd 1 st salladsblad ca 50 g gurka
Jag fyllde mina tunnbröd med philadelphia, pepparrot, rökt lax, avokado och sallad. Vi hade bästa vännerna här på fest igår och det blev en sen kväll och idag har jag varit jättetrött
Servera med en fräsch sallad. Skär korven i tärningar och bryn lite lätt och ställ åt sidan. Rör ihop senap, paprika, salt, peppar, tomatpuré och crème fraiche
Dagens middagstips faller absolut in under den första kategorin, ja annars hade den ju så klart inte kvalat in här i vårt kök, och vi har faktiskt skrivit om den tidigare i detta inlägget om kycklinggryta med tomater i
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Min dotter Linn, som älskar Texas Hot Links ville också vara medoch skapa dagens korvskörd. Hacka kryddorna, blanda med köttet, vitt vin, salt och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.