Torskrygg med bacon och gräslök
Helena Toftling
Helena Toftling

Torskrygg med bacon och gräslök

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st torskryggar
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 pkt bacon
  • 3 st charlottenleökar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl västerbottenost, riven
  • 1 msk fransk senap
  • 1 brk creme fraiche
  • 1 dl gräslök
  • Annons

Beskrivning

    1. Salta och peppra torskryggarna och lägg i en ugnsfast form.

    2. Blanda samman alla övriga ingredienser utom osten. Förstek bacon och lök. Häll över fisken och sist strö över riven ost.

    3. In i ugnen på 225 grader i 20 minuter.

    4. Servera med pressad potatis och sallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.