1. Sätt ugnen på 200°. Lägg torsken i en ungsform, salta måttligt och vitpeppra lätt. Lägg på en smörklick. Sätt potatisen på kokning.
2. Fördela purjolök, broccoli och fetaost i formen. Blanda grädden med buljong, dill och vitlök och häll över fisken. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min tills torsken är klar (~52 grader).
3. Skär tomaterna i mindre bitar och vänd runt med lök och olivolja till en liten sallad. Smaka av med salt och peppar. Servera till fisken och potatisen.
Ingredients for 10 servings 1 ½ lb yukon gold potato, peeled and cut into 1-inch (2 cm) pieces 2 cloves garlic, peeled 5 cups cold water salt, to taste ½ cup butter, cubed 1 cup heavy cream 2 ½ cups shredded cheese, such as Swiss, Comté, Fontina or Gruyère
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.