Tomat- och auberginesoppa med quesadilla
mattias.c.johnsson
mattias.c.johnsson

Tomat- och auberginesoppa med quesadilla

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 aubergine, skalad och tärnad
  • 800 g krossade tomater
  • 6 dl vatten
  • 3 msk grönsaksbuljong
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk honung
  • Quesadilla
  • 2 dl kokt quinoa, gärna vit
  • 150 g riven ost
  • 2 dl majs
  • 2 tortillabröd
  • Koriander

Beskrivning

    1. Fräs vitlök och aubergine i olja. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljong, balsamvinäger och honung.

    2. Låt koka ca 15 min och mixa slät med en mixerstav.

    3. Fördela quinoa, ost och majs mellan två bröd. Hetta upp en torr stekpanna och stek quesadillan till fin yta på båda sidor på medelvärme. Klipp upp och servera till soppan.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.