Tofuröra är ett underbart pålägg som passar såväl till frukost som till lunch. Tofuröra. Det är ett bra veganskt alternativ till äggröra och förgyller vilken macka som helst
Vissa dagar är vi inte sugna på någonting annat än ett rejält lass grönsaker, och de dagarna slutar oftast med att vi lägger sagda grönsaker på ett tunnbröd och rullar ihop det innan de avnjuts i wrap-form
Får du tofuröra över är det gott att äta till pasta eller nudlar. Grön Tofuröra200 g sparris [jag använde fryst]200 g gröna bönor [jag använde fryst]50 g gröna ärtor50 g sötmandlar2 vitlöksklyftor20 g persilja2-3 salladslökarEn klunk oljacitronjuice, efter smaklite färskriven muskot250 g tofu, smulad20 g basilikaFörväll/tina grönsakerna. Skeda på tofuröran och peston och toppa med skivad vitlök [2-3 klyftor]
00 - "Tofuröra" med olika sorters minitomater och ett glas C-vitamin. Tisdag 10. Jag hade en del tofu över sedan Tofughurten och bestämde mig för att göra slut på den
I skrivande stund har vi massor med god tofuröra över från gårdagens middag och sambon behöver veta hur han ska laga en maträtt av dessa rester, så här kommer receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.