Toast med löjrom, rödlök och créme fraiche
idahallgreeen
idahallgreeen

Toast med löjrom, rödlök och créme fraiche

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1/2 liten röd lök
  • 4 skivor fyrkantigt bröd, ex rostbröd med levain
  • smör
  • 8 msk crème fraiche (34%)
  • 80 g löjrom
  • färsk dill

Beskrivning

    1. Finhacka rödlöken.

    2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek brödskivorna på båda sida så de får yta. Låt svalna en aning.

    3. Skär kanterna från brödskivorna i små bitar och stek med smör.

    4. Klicka på creme fraiche på varje brödskiva. Klicka på löjrom och strössla över rödlök. Dekorera med dill, citron och jordgubbar vid sidan om.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.