Tiramisu med smak av cointreau
kicki-104
kicki-104

Tiramisu med smak av cointreau

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port, 2 ägg, 5 msk socker, 200gr mascarponeost, 1,5 dl starkt kaffe, 3 msk Cointreau, 12 savaoiardkex, riven mörk choklad med havssalt

Beskrivning

    Vispa äggvitorna hårt, vispa äggulor och socker i 5 min, blanda ner osten och cointreau. Vänd försiktigt ner äggvitorna.doppa kexen i kaffet och fördela i portionsformar varvat med mascarponesmeten, blir ca 3 lager, ställ in i kylen gärna över natten, eller tidig morgon om den ska ätas på kvällen, vid servering toppa med riven mörk choklad

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.