Step 1
Preheat oven to 170C/150C fan-forced.
Grease a 3.5cm-deep, 18cm round (base) cake pan.
Step 2
Sift flour and cocoa into a large bowl.
Stir in sugar, coconut, egg, milk, butter and vanilla.
Pour into prepared pan.
Bake for 30 to 35 minutes or until top is just firm and centre wobbles slightly. Stand for 5 minutes.
Step 3
Meanwhile, make Chocolate Sauce Place chocolate and cream in a microwave-safe bowl.
Microwave on high, stirring every 30 seconds, for 1 to 2 minutes or until melted and smooth.
Step 4
Serve pie topped with cream and toasted coconut, and drizzle with chocolate sauce.
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100kitchenstories. Ännu en arbetsvecka är över och fredag känns lite extra skönt denna gång
Det är ju riktigt gott. Jag bjöd på dessa i somras och de hade strykande åtgång. Lite halvt sega sådär, men ändå lite krispiga, väldigt god smak och perfekta chokladbitar i
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100kitchenstories. Jag vet inte vad ni gjorde när ni var små, men jag bakade chokladbollar i stort sett hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.