Till servering
8 körsbärstomater
0,5 kruka basilika
4 port. pasta
1 Värm ugnen till 180 grader
2 Fräs kycklingen på medelvärme tills den fått lite färg. Salta och peppra.
3Strimla de soltorkade tomaterna. Skala och finhacka löken. Finhacka chilin.
fräs allt i stekpannan ca 2 minuter tills det doftar härligt.
4 Krydda mefd timjan och oregano och häll i buljongen. Tillsätt grädden och parmesanosten. Låt sjuda försiktigt tills osten smälter.
Skeda såsen över kycklingen i formen. Grädda i mitten a ugnen i ca 15 minuter
Dela körsbärstomaterna i halvor. Plocka basilikablad. Ta ut formen. Lägg på körsbärstomaterna och basilikan.
Servera med pasta till
I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Krämig kycklinggratäng med tomat och basilika, 4 portioner. Krämig kycklinggratäng med tomat och basilika, 4 portioner
Den här rätten bara måste du testa. Så lätt att tillaga men så otroligt god. Att kombinera sambal oelek med mango chutney är så himla gott, det blir en lagom stark smak men otroligt smakrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.