Chli- ochskinksåstillpasta. Man plockar ihop lite vad mar har i kylen och frysen, gör en sås av det och serverar den tillsammans med nykokt pastaoch middagen är klar, snabbt
Blev sugen på en krämig pastasåstill tagliatelle och tänkte ost- ochskinksås. Klicka här för en annan variant på ost- ochskinksås - mer traditionell och med vitlöksbröd till >
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås tillpasta
Så här i sommartider är det skönt med mat som går snabbt och lätt att fixa till. Jag använder mellangrädde och mjölk i den här såsen men det går bra att använda bara mjölk också
Servera till en god pastaoch sallad. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
En snabb, enkel, billig och god pastarätt. I det här receptet har jag använt mig av konserverade champinjoner, men givetvis kan man använda färska som man skivar och steker
Kommentarer
duo
15 dl lätt creme fraiche låter mycket. Har du glömt ett komma?
Daniel Ylitalo
Nej, det stämmer, dessa mått är för ett storkok. Du kan halvera allt om du vill ha för ett par portioner
Logga in eller Registrera för att kommentera.