Spaghetti Carbonara a la Valle di Corto
rasmusehrnborn
rasmusehrnborn

Spaghetti Carbonara a la Valle di Corto

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1/4 Paket Bacon
  • 1/4 Gul Lök
  • 1 Vitlöksklyfta
  • Olivolja
  • Smör
  • 3 st Ägggulor
  • 2 Msk Vispgrädde
  • 1 Msk Mjölk
  • 1 Skvätt Vitvinsvinäger
  • Färsk Timjan
  • Salt
  • Peppar
  • 1 Portion Spaghetti

Beskrivning

    1. Koka spaghetti.

    2. Finhacka bacon, lök och vitlök.

    3. Stek bacon tills det är knapprigt. Lägg åt sidan. Stek lök och vitlök utan att det får färg. Använd rikligt med smör.

    4. När löken är genomskinlig sänk värmen och tillsätt 2st ägggulor, grädde, mjölk, vinäger och bacon. Salta och peppra. Värm upp under omrörning och tillsätt sedan spaghetti. Blanda allt och lägg upp i djup skål.

    5. Garnera med ägggula, timjan och grovmalen svartpeppar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.