3. Stek bacon tills det är knapprigt. Lägg åt sidan. Stek lök och vitlök utan att det får färg. Använd rikligt med smör.
4. När löken är genomskinlig sänk värmen och tillsätt 2st ägggulor, grädde, mjölk, vinäger och bacon. Salta och peppra. Värm upp under omrörning och tillsätt sedan spaghetti. Blanda allt och lägg upp i djup skål.
5. Garnera med ägggula, timjan och grovmalen svartpeppar.
En klassiskCarbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redanflera versioner avdetta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version avklassikern
Fördeladinpastacarbonara på fyratallrikar och avsluta med lite nymalensvartpeppar. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypasalt och svartpeppar
Strimlatomaterna och delaoliverna i halvor. Kokaspaghettinal dente i rikligt med saltatvatten. Här harjaganvänt mitt vanliga recept på carbonara och ersattbacon med soltorkadtomat och oliver
Rör tills smeten är fördelad över allpastan. När vattnetkokar lägger du i pastan. Rör ner ett parskedaravkokvattnet så såsen blir glansig och lagom rinnig
Är både väldigt gott och himla enkelt attslänga ihop så får se till attgöra det lite oftare. Krydda med svartpeppar och rör ner blandningen i kokt spaghetti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.