Soppa

En värmande soppa slår aldrig fel, speciellt inte framåt hösten. Soppa är gott och lätt att laga - och som extra bonus blir det dessutom ofta billigt. Här på Mytaste hittar du din soppfavorit!

fisksoppa linssoppa grönsakssoppa laxsoppa spenatsoppa kålsoppa tomatsoppa blomkålssoppa kräftsoppa köttfärssoppa

Soppa är alltid rätt


Köttfärssoppa, grönsakssoppa, ärtsoppa, fisksoppa - denna omtyckta rätt går att variera i det oändliga och fungerar precis lika bra till vardags som till fest.

Vill du rensa kylskåpet på rester är en god soppa det perfekta alternativet. Gör gärna en extra stor sats så har du matlådor som räcker hela veckan ut. Många soppor går också bra att frysa in. Gör ett storkok så har du alltid en middag att plocka fram när tiden och inspirationen inte räcker till. Servera gärna med ett gott bröd, så mättar måltiden lite extra.

Att man inte skulle kunna bli mätt på soppa är förresten en myt. Det finns en mängd matiga ingredienser att ha i soppa. Pasta, potatis, ris, kyckling och kött är bara några exempel.

Och glöm inte att soppa även utgör en alldeles utmärkt efterrätt! Vi sätter gärna punkt för en god middag med en varm blåbärssoppa eller nyponssoppa.

Toppkommentarer i soppa

Krämig soppa på broccoli
208
Peking soppa.
87
vessi.claesson kommenterade på Peking soppa.

“Lätt och mycket gott”

Se recept
Cajunkryddad soppa med bönor, majs och morötter
17

“Tillsatte röda linser också 😍”

Visa alla 2 kommentarer
Hemgjord Kyckling Soppa
2

“Hur länge ska kycklingen koka?”

Se recept
Spenat soppa
26
setare.afshar44 kommenterade på Spenat soppa

“Hej jag vill ha din recept”

Se recept
Soppa med späda primörer
19

“God soppa gjort den 2 gånger”

Se recept