Soppa

En värmande soppa slår aldrig fel, speciellt inte framåt hösten. Soppa är gott och lätt att laga - och som extra bonus blir det dessutom ofta billigt. Här på Mytaste hittar du din soppfavorit!

fisksoppa linssoppa grönsakssoppa laxsoppa spenatsoppa kålsoppa tomatsoppa blomkålssoppa kräftsoppa köttfärssoppa

Soppa är alltid rätt


Köttfärssoppa, grönsakssoppa, ärtsoppa, fisksoppa - denna omtyckta rätt går att variera i det oändliga och fungerar precis lika bra till vardags som till fest.

Vill du rensa kylskåpet på rester är en god soppa det perfekta alternativet. Gör gärna en extra stor sats så har du matlådor som räcker hela veckan ut. Många soppor går också bra att frysa in. Gör ett storkok så har du alltid en middag att plocka fram när tiden och inspirationen inte räcker till. Servera gärna med ett gott bröd, så mättar måltiden lite extra.

Att man inte skulle kunna bli mätt på soppa är förresten en myt. Det finns en mängd matiga ingredienser att ha i soppa. Pasta, potatis, ris, kyckling och kött är bara några exempel.

Och glöm inte att soppa även utgör en alldeles utmärkt efterrätt! Vi sätter gärna punkt för en god middag med en varm blåbärssoppa eller nyponssoppa.

Toppkommentarer i soppa

Krämig soppa på broccoli
167
Soppa på rostad blomkål och cannelinibönor
53

“Supergod och mättande soppa!”

Se recept
Soppa med späda primörer
18

“God soppa gjort den 2 gånger”

Se recept
Soppa med torsk, lax och räkor
151

“Den godaste jag ätit. 😍😍😍”

Se recept
Bästa lunchen med soppa!
6

“Riktigt smarrigt. Gick fort att göra.”

Se recept
Soppa på sötpotatis, morot, ingefära, kanel & trekantsmacka
13