Snickerstoppar doppade i choklad
Helena Toftling
Helena Toftling

Snickerstoppar doppade i choklad

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g jordnötssmör
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl kokos
  • 10-12 dl cornflakes
  • Garnering
  • 200 g mjölkchoklad

Beskrivning

    1. Värm upp en kastrull med sirap och socker, det ska inte koka.

    2. Rör ner vaniljpulver, jordnötssmör och kokos- krossa sedan ner cornflaksen- antingen för hand eller med en gaffel.

    3. Rör tills du får en lagom stum, men formbar smet. Ställ kallt medan du smälter chokladen över vattenbad. Forma jordnötssmeten till toppar.

    4. Och doppa sedan foten på dem och låt svalna på ett bakplåtspapper. Klara att servera.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.