Snickerskakor
Helena Toftling
Helena Toftling

Snickerskakor

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kakan
  • 10 dl ricecrispies
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 brk jordnötssmör (225g)
  • 1 dl kokos
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl ljus sirap
  • garnering
  • 200 g mjölkchoklad

Beskrivning

    1. Blanda jordnötssmör och sirap och socker i en kastrull. Värm men koka ej.

    2. Blanda crispies, vaniljsocker och kokos i en bunke, rör sedan ner det i den uppvärmda blandningen. Rör så det blandas ordentligt.

    3. Platta ut i en form med bakplåtspapper.

    4. Smält chokladen över ett vattenbad och bred ut över kakan.

    5. Låt stå i kylen tills det är dags att servera. Skär kakan i rutor.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.