Stek köttfärsen och tillsätt kryddorna. Häll hälften av potatisgratängen i en ugnsform. Lägg på köttfärsen och hälften av osten. Häll på resten av potatisgratängen. Skär tomater i skivor och lägg på, toppa med resterande ost. Gratinera i ugnen, 200 C, ca 20-25 min tills gratängen är genomvarm och osten fått fin färg. Servera med en god sallad och ev nachochips
Strimla köttet och pudra över ca 1 msk maizena. Ställ i kylen i 30 minuter. Stek sedan köttet i smöret tills det fått lite stekyta, salta och peppra lite
Inget fiskrecept på ganska länge nu, så kan vi verkligen inte ha det. Folk kanske får för sej att vi slutat äta fisk och det har vi verkligen inte, vi har däremot kört ett par favoriter i repris de senaste gångerna det varit dags för fiskmiddag i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.