Fyllning: 150g smakrik ost,50g ädelost,2 ägg, Ev 1msk whisky
Servering: Körsbärs eller fikonmarmelad
Beskrivning
Mät upp mjöl och smör i en matberedare, kör till en smulig massa,tillsätt vatten och arbeta samman till en boll, vila kallt 30min, tryck ut degen i aluminiumformar, riv hårdosten och smula ädelosten blanda med övriga ingredienser till en fyllning,fördela I formarna, grädda 225gr mitt I ugnen 10-15 min
17 Jun. 11. 34. Twitter. Facebook. Ostpaj i långpanna. 0kommentarer. Midsommarveckan fortsätter, trots att solen försvunnit och bikinin bytts ut mot filt och mystofflor i soffan
Fyllning. 4 ägg2 dl grädde1 tsk salt100 g soltorkade tomater i olja2 dl riven parmesan. Till servering. 200 g parmaskinka100 g salami1 dl oliver800 g cantaloupemelon250 g körsbärstomater200 g tomatsalsa med lök40 g rucola
Ostrester i kylskåpet, rester av förvälld ramslök och lite späd, färsk sparris. Det är som bäddat för en kalasmiddag mitt i veckan eller som en rätt på buffébordet
Skink&Ostpaj med Broccoli. 22 december 2014 @ 18. 25. Att göra Skink&Ostpaj är en fin, enkel och god rätt att göra när det så här i jultider blir en skinkbit över som man inte orkar äta som den är
Blanda ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, 24 cm i diameter
På Matfeed. se har de från och med junimånad en funktion som heter månadens blogg. Där de varje månad lägger upp tema och under den första veckan har man chans att bidra med sin tolkning av temat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.