1. Skrubba potatisen om den har skal. Koka den i 15–20 minuter i en kastrull.
2. Häll bort vattnet och låt potatisen ligga kvar i kastrullen.
3. Mät upp 50 gram smör.
4. Hacka dillen och gräslöken.
5. Lägg smöret över potatisen och låt den smälta av den varma potatisen. Lägg över dill och gräslök. Rör om försiktigt så att potatisen inte går sönder. Lägg upp potatisen på ett uppläggningsfat.
Lägg två marängbottnar på ett bakplåtspapper. Pensla dem med smält chokladoch låt den stelna i kylen. Vispa grädden fluffig och blanda ner mosadejordgubbar
Blanda smör, socker, salt, vaniljsocker, kardemumma och mjölk i en bunke. Blanda bakpulvret med vetemjölet och rör ner det i buken ihop med de andra ingredienserna
Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret. Mosajordgubbarnaihop med strösockret. Vispa grädden lagom fluffig, och blanda den med färskosten, äggvitan och äggulan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.