SMÖRSLUNGAD POTATIS Lindas bakskola o matskola
catrineyngbro
catrineyngbro

SMÖRSLUNGAD POTATIS Lindas bakskola o matskola

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • SMÖRSLUNGAD FÄRSKPOTATIS
  • 1 kg färskpotatis
  • salt
  • 50 g smör
  • 1 kruka färsk dill
  • 1 kruka färsk gräslök
  • flingsalt

Beskrivning

    GÖR SÅ HÄR

    1. Skrubba potatisen om den har skal. Koka den i 15–20 minuter i en kastrull.

    2. Häll bort vattnet och låt potatisen ligga kvar i kastrullen.

    3. Mät upp 50 gram smör.

    4. Hacka dillen och gräslöken.

    5. Lägg smöret över potatisen och låt den smälta av den varma potatisen. Lägg över dill och gräslök. Rör om försiktigt så att potatisen inte går sönder. Lägg upp potatisen på ett uppläggningsfat.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.