Mushroom frittata
mattias.c.johnsson
mattias.c.johnsson

Mushroom frittata

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g potatis, skivade
  • 1 gul lök, finhackad
  • 150 g skogschampinjoner, skivade
  • 250 g broccoli, buketter
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 8 ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl färska örter, hackade (t.ex. basilika, persilja, oregano)
  • 0.5 dl parmesan, grovriven

Beskrivning

    1. Koka potatis.

    2. Hetta upp olja i en rymlig stekpanna, gärna en som tål ugnsvärme så slipper du byta kärl senare, och fräs lök, vitlök, champinjoner, broccoli och potatis några minuter. Sätt ugnen på 200 grader.

    3. Knäck äggen i en bunke och vispa ner mjölk, salta och peppra.

    4. Häll äggblandningen och de färska örterna över grönsakerna i stekpannan. Strö över osten och skjutsa in i ugnen ca 15-20 min tills att äggsmeten stannat.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.