Salt Kolapannacotta, chokladmousse och Citrus
kicki-104
kicki-104

Salt Kolapannacotta, chokladmousse och Citrus

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 st,
  • Pannacotta: 2 gelatinblad, 4 dl grädde, 1 burk karamelliserad mjölk, 1/2 tsk flingsalt.
  • Chokladmousse: 3dl grädde, 100gr mörk choklad, serveras med clementiner eller hallon och dajm

Beskrivning

    Lägg gelatin i blöt i kallt vatten,
    Pannacotta, koka upp grädden i en kastrull ta från värmen, vispa genast ner kolan,krama ur gelatinbladen och tillsätt under fortsatt vispning, rör ner flingsalt,
    Häll smeten i ca 8 glas, ställ i kylen minst 4 timmar.
    Chokladmousse, värm grädde, koka EJ,ta från värmen och rör ner choklad, låt svalna i kylen.
    Vid servering, vispa moussen fluffig, toppa Pannacottan med moussen frukt och dajm

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.