1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Blanda kakao, vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Vispa ihop allt till en slät smet.
2. Häll smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
3. Grädda kakan mitt i ugnen i 38–40 min. Låt den svalna i formen.
4. Glasyr: Blanda ihop alla ingredienserna till glasyren i en skål. Anpassa mängden florsocker så den blir lagom bredbar.
5. Bred ut glasyren över kakan och strö över kokos. Låt glasyren stelna.
Runt rågsiktsbröd. 0kommentarer. Godmorgon lördag. Åh, så skönt med sovmorgon idag. Jag har sovit lite sämre på sista tiden, så när de här sovmornarna kommer då är de mer än efterlängtade vill jag lova
Storsjön med Åreskutan i bakgrunden…. Solskenspicknick. Den senaste veckan har erbjudit all slags väder här i Jämtland, vissa dagar har varit fyllda av regn, snö och hård blåst från fjällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.