Rhode Island-dressing
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Rhode Island-dressing

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 2,5 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 50 ml mild chilisås, osötad
  • 1 (30 g) finhackad schalottenlök
  • 50 ml finhackade saltgurkor
  • 1 tsk tabasco eller 1 röd chilipeppar, finhackad
  • salt och peppar, efter smak

Beskrivning

    Blanda alla ingredienser väl i en skål och låt vila i kylen minst 15 minuter så smakar såsen bäst.

    Uteslut tabascon om du använder en chilisås med extra hetta. Det går också bra att byta ut chilisåsen mot sockerfri ketchup eller tomatpuré om du föredrar en mildare sås.

    Tips!
    Var inte rädd att göra en stor laddning. Dressingen håller 4–5 dagar i kylen. Här hittar du tips på fler salladsdressingar utan socker och tillsatser.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.