Blanda alla ingredienser väl i en skål och låt vila i kylen minst 15 minuter så smakar såsen bäst.
Uteslut tabascon om du använder en chilisås med extra hetta. Det går också bra att byta ut chilisåsen mot sockerfri ketchup eller tomatpuré om du föredrar en mildare sås.
Tips!
Var inte rädd att göra en stor laddning. Dressingen håller 4–5 dagar i kylen. Här hittar du tips på fler salladsdressingar utan socker och tillsatser.
Blanda gulorna med fransk senap och vinäger och vispa blandningen till en fluffig smet. Tillsätt olja i omgångar, först droppvis, senare i en fin stråle, allt under ständig vispning
Blanda rhodeisland-dressing, creme fraiche, mango chutney och sweet chilisås. Blanda sedan keson med den andra halvan av rhode island-såsen i en liten skål att ha som en trevlig röra vid sidan om
Bla hade jag gjort en egen Rhode Islandsås, enkel att göra själv. Rhode Islandsås,. rhode island,. Bla hade jag gjort en egen Rhode Islandsås, enkel att göra själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.